Trädgårds-PT och skötselplan

Image
Trädgårds-PT
Tycker du att det är roligt och givande att arbeta i trädgården, men är osäker på hur du ska göra eller har svårt att få tiden att räcka till själv? Då kan vi göra arbetet tillsammans. Jag blir din PT, d.v.s. personliga trädgårdscoach!

Kontakta mig gärna så kan jag lämna offert.

Vissa skötseluppgifter ger rätt till rutavdrag, t.ex. beskärning av träd, buskar och perenner, gräsklippning, gödning och bevattning. För fullständig lista av vad som omfattas, se Skatteverkets hemsida.

Image
Skötselplan

Tycker du att det är svårt att veta hur du på bästa sätt ska ta hand om din trädgård? Jag kan hjälpa till att skapa en skötselplan som i punktform beskriver olika uppgifter som du behöver göra under årets alla månader. Det kan till exempel handla om beskärning, bevattning och gödning.

Har du en tydlig växtlista och beskrivning av trädgården som jag kan utgå ifrån så kan den här tjänsten ta ungefär 1-3 timmar, beroende på trädgårdens storlek. Behöver jag göra en inventering i din trädgård innan skötselplanen skrivs så tar det ytterligare timmar. Jag kan lämna offert när jag vet mer om förutsättningarna.

Image

Låter det intressant?

Kontakta mig gärna för offert, eller om du har några frågor!
Kontakt
Image