Trädgårdsrådgivning

Image

Har du tankar och idéer för trädgården som du vill bolla med någon som är kunnig inom området? Eller har du helt enkelt slut på idéer men känner att det behövs en förändring? Då kan en trädgårdsrådgivning vara något för dig. Jag kommer till din trädgård och ser den med nya ögon. Vi diskuterar olika funktioner, lösningar, drömmar och idéer. Rådgivningen kan omfatta antingen hela trädgården eller en specifik del av den.

Image
Så här går det till

Vi bestämmer en tid då jag kommer till din trädgård. Under rådgivningen för du egna anteckningar över det vi diskuterar. Om det behövs för att förtydliga olika idéer och lösningar, kan jag rita en eller flera snabba skisser under rådgivningen. Dessa får du självklart om du vill ha dem.

Rådgivningen varar 1,5-2 h och kostar 2200 kr. Märker vi att det finns behov av ytterligare tid, och jag har möjlighet att stanna längre, så kostar tilläggstiden 400 kr/halvtimme. För trädgårdsrådgivningar utanför Dalby tillkommer en restidsersättning på 250 kr/påbörjad halvtimme samt en milersättning på 50 kr/mil. Alla priser inkluderar moms.

Image

Låter det intressant?

Kontakta mig gärna för offert, eller om du har några frågor!
Kontakt
Image