Trädgårdsdesign

- grundform och karaktärsväxter -
Image

Den här tjänsten är för dig som vill ha hjälp att skapa trädgårdens grundformer och ge den en viss känsla eller stil där former, färger, växter och hårda material skapar en harmonisk helhet. Den är även för dig som är nöjd med delar av din trädgård, men som behöver hjälp att få till den där sista delen som du inte riktigt vet vad du ska göra med.

Kanske behöver du hjälp att skapa olika rum för olika funktioner i trädgården, ett vackert blickfång som syns inifrån huset, en välkomnande entré, en del av trädgården som bara är för barnen etc.?

Image
Så här går det till

Vi inleder arbetsprocessen med att du besvarar ett antal frågor om dina behov och önskemål via ett formulär som jag skickar till dig. Du förser mig dessutom med en skalenlig ritning över tomten. Har du ingen ritning kan den i de flesta fall fås av kommunens byggförvaltning, antingen gratis eller mot en kostnad. Finns det ingen skalenlig ritning att utgå ifrån så behöver en inmätning av tomten göras. Jag kan göra den inmätningen åt er, mot en löpande timersättning.

Vi möts (fysiskt eller digitalt) för att diskutera önskemål, behov och andra förutsättningar som påverkar projektet, t.ex. underlag, budget och tidsplan. Därefter arbetar jag fram de leveranser som listas nedan. När jag har skapat de två funktionsplanerna så får du dem för granskning och så har vi en avstämning om vilket förslag du vill att jag går vidare med (eller en kombination av dem). När jag skapat resterande leveranser så presenteras dessa vid ett leveransmöte, antingen på plats i din trädgård eller digitalt. Handlingarna får du både digitalt och i pappersform.

Image
De leveranser du får är:

- Två funktionsplaner som översiktligt beskriver var olika funktioner och gångar placeras.

- En illustrationsplan (en ritning ovanifrån) som visar hur er nya trädgård ska se ut med t.ex. former, funktioner, placering av karaktärsväxter och förslag på material.

- Ett kollage som med bilder visar trädgårdens stil och känsla – färger, former, material osv.

 

Pris enligt offert.

Image

Låter det intressant?

Kontakta mig gärna för offert, eller om du har några frågor!
Kontakt
Image